Beneficii

 • Beneficiile labioplastiei
 • Chirurgia cosmetica a luat amploare in ultimii ani: marirea sanilor sau ridicarea lor, labioplastia, conturarea corpului si chiar injectii cu Botox fac din aceasta un argument puternic în ceea ce priveşte cât de mult bărbaţii şi femeile sunt dispuşi să plătească pentru a arata mai tineri, sa fie mai increzatori in ei si sa se simta mai bine cu ei înşişi. Un studiu recent publicat in Jurnalul de Chirurgie Estetica sugerează că chirurgia cosmetica poate imbunatati de asemenea viaţa sexuala a unei persoane şi capacitatea de a atinge un orgasm.

  De fapt – în conformitate cu un articol de pe webmd.com, cele mai mari beneficii sexuale au fost observate la femeile care au avut o augmentare de san, de ridicare de san, labioplastie sau proceduri de conturare a corpului. Din 70 de femei care au finalizat un studiu, mai mult de 95% au raportat imbunatatiri ale imaginii corpului, indiferent de tipul chirurgiei cosmetice la care au fost supuse. Dupa operatie, 81% din cele 26 de respondente de chirurgie de san si 68% din cele 25 de paciente cu interventii chirurgicale la corp au spus că au prezentat imbunatatiri in satisfactia sexuala, comparativ cu 32% la sută din cele 19 paciente cu intervenţii chirurgicale faciale.

  Şi asta este valabil, a aratat studiul şi pentru partenerii lor. 73% dintre pacientele cu interventii chirurgicale de san si 56% dintre pacientele cu interventii chirurgicale ale corpului au spus că viaţa partenerului lor de sex s-a îmbunătăţit, de asemenea, ca un rezultat al interventiei chirurgicale a lor.

  S-a observat ca schimbări ale anatomiei feminine pot duce la o crestere sporită a orgasmului. Nu trebuie facute interventii chirurgicale cosmetice pentru a face sex mai bine. Acesta este doar un cadou primit impreuna cu operatia.

  Un lucru pe subliniat de noile descoperiri arata faptul că chirurgia cosmetica poate schimba modul în care o persoană se simte ea înşaşi. “Ele nu se schimba, dar chirurgia cosmetica le face mai încrezătoare şi intimitatea provine dintr-un sentiment de bine şi de a te simti bine”.

  Fiind capabila sa atingi orgasmul si sa ai o viata sexuala satisfacatoare are mult de a face cu fanteziile sexuale. Si daca viata ta legata de fantezie este foarte afectată de sentimentele care iti displac cu adevarat la corpul sau sanii tai, aceasta creeaza cu siguranţă o imagine de sine redusa. Interventiile de chirurgie cosmetic te aduc mai aproape de fantezia ta sexuala si te va ajuta la imbunatatirea vietii sexuale .

  Un lucru pare a fi sigur: chirurgia cosmetica poate îmbunătăţi imaginea de sine a unei persoane în plus faţă de imaginea fizica. Expertii sunt de acord că realizarea unui orgasm este mai mult o activitate mentala decat una fizica. Chirurgia cosmetica este aparent un instrument care ajuta cuplurile să aibă o viaţă amoroasă mai implinita.

  www.labioplastie.ro

 • Create Beauty

  Like Martin Grohs Has Done

  Learn More
  Buy Avada Now
 • Slice of Paradise

  by Nautilus in 2010

  Learn More
  Buy Avada Now